torsdag, september 08, 2005

Jaaaaaaaaaaaaaaaaa

Vi har fått(eller fått å fått, betalat 480 riksdaler) Depeche biljetter. Vilken lycka. Nog för att jag visste att det skulle ordna sig!!!

Idag är G hemma från dagis. Feber igen. Detta är tredje gången på fyra veckor som han har feber. Fattar inte vad det är. T har börjat rossla igen. Hoppas att vi slipper åka till akuten med henne. Vi blir ju alltid inlagda då. För att inhalera var trejde timme. Det var länge sen nu. Jag tror att sist var det på hennes ett årsdag i april. Då var vi inlagda tre dagar. Efter det så var vi inlagda för att mäta hennes ph värde i magen. Då pulade de in en slang i näsa på henne som gick ner i magen. Sen koppla de på en dosa (som var jätte tung för lilla hon att bära) som mätte detta. Det fanns en liten väska till dosan som hon fick bära på ryggen när hon var ute å gick. För hon kan INTE sitta stilla. Den fick hon ha i 24 timmar. De skulle kolla om det var så att det var högt ph i hennes magsyra som gjorde att hon bildar så mkt slem hela tiden. Men så enkelt var det inte. De (läkarna) vet fortfarande inte vad som gör att hon blir så dålig i mellan åt.
Hon är verkligen en liten fighter!!!!

1 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Nämen lillsnuttan då, inte roligt när man blir sjuk heller. Här hemma har vi alla haft mer eller mindre förkylning och barnen har ju som vanligt åkt på den tyngre graden då. Men nu börjar det dock bli bättre.

En krya på sig kram till Lillan.

Kram

14:53  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida