torsdag, augusti 11, 2005

Kaos



Har bakat bullar medans jag var ensam med T å G. Sambon på match, å jag fick begär av kanelbullar så vad gör man? Jo man bakar. Medans jag håller på att bakar så rotar T igenom skafferiet(det gör hon JÄMT) sen ser jag henne springa omkring med Fs jätte dyra Whiskey. Jag ber henne att ställa ner den å det gör hon....Sen rotar hon reda på massa knäcke bröd. Ni vet såna där stora runda. Det är bara det att hela paketet ramlar ut å det rullar runt massa Leksands knäcke på golvet. Hon tar upp en å börjar äta på samtidigt som hon går på de som ligger på golvet. Jag kan inte gö så mycket. Jag är liksom fast i degen med händerna. G som står å hjälper mig att baka tycker ju självklart att det verkars roligare att kliva runt på brödet som ligger på golvet så att det knakar.
Ni kan tänka er hur det såg ut på golvet. Det tog längre tid att städa upp efter bakat än vad det gjorde att baka dessa bukkar.

Den här sidan är kanon.

Ingen har kunnat hjälpt mig med min GÄSTBOK...Jag som så gärna vill ha en ju. Hoppas att det är nån som kan hjälpa mig.

Imorgon ska jag nog ta med mig G till frisören. Det kommer att vara det första besöket i så fall. F brukar raka honom med klippmaskinen men nu tänkte vi att han skulle få behålla lite hår. Schysst av oss va!?! Få se hur det går. Det kanske inte kommer att gå alls. Ska köap lite klubbor att muta honom med. Han har ju inte så mycket hår så det kan ju inte ta så lång tid.

Nä, nu är det läggdags. Go natt...

3 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Great work!
[url=http://csrcrmts.com/csmq/rdyp.html]My homepage[/url] | [url=http://qjyctpvz.com/bfkf/vhbz.html]Cool site[/url]

15:18  
Anonymous Anonym sa...

Good design!
My homepage | Please visit

15:18  
Anonymous Anonym sa...

Great work!
http://csrcrmts.com/csmq/rdyp.html | http://fbrrhpcv.com/ywnn/igcv.html

15:19  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida