fredag, maj 26, 2006

LEDIGT

Gu vad härligt med bara tre dagars arbetsvecka.....om man hade varit på jobbet vill säga.
Har varit hemma med G som varit eller är förkyld. Men shit vad jag längtat till jobbet. Då trivs man. JÄTTE MTCKET. Jag gör verkligen det. Känns så rätt.

Vi har målat om i G & Ts rum. Vitt på väggarna. Det blev jätte fint. De har en våningssäng så G har färgen Iglo å T har Barbie. Vart kanon.
Det är nåt som vi tänkt att göra jäääääääääääääääääätte länge, men fan man är inte snabb alltså. Har så mkt som ska göras, måla dörrkarmar, dörrar, byta handtag, slipa golv mm. Shit listan är hur lång som helst. Men det är inte lätt då man har två små barn.

Den dan som vi ska säla(ja vill vi bygga ett hus, det är bara det att det är brist på tomter som passar våra behov)kommer vi att springa omkring som skållad råtter å måla å fixa.

Ska på fest hos Helena imorrn. Ska bli sååååååååååååå kul. Ska först hem till Gabbe å dricka drinkar å kolla på hennes bebis. Hmm kankse inte den bästa kombinationen. Men hey killarna firar ju alltid varnadra med cigarr å wirre så då kan väl vi fira med drinkar. Ja kankse inte Gabbe men jag å Lena.

Ha det så gött.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida