onsdag, november 30, 2005

Vilket mörker...

Har varit utan Internet sen i lördags....Vilket mörker va!!! Helt plötsligt kännde rauterb för att lägga av.
Så jag var å köpte en nätverkskable, men ni ska inte tro att det funkade heller. Sen ringde jag supporten till de som tillverkat rautern. Kö i 45 min sen fick jag prata med en tjej som inte var så där jätte bra på svenska. Det hela slutade med....att det inte funkade ändå. Jag fick tokspel å skulle slänga en penna i väggen men den råkade komma på bild skärmen, inte bra. Då det är en platt skärm....resultatet blev: en stor spricka+ att det inte går att se vad som finns på skärmen i det högra hörnet + lite till.......Skit å.
Men nu funkar Internär pga Fs systers sambo som kom hit igår kväll kl 21,30. Han är guldvärd.

Så nu har jag haft mkt att läsa på mina favvo bloggar. Men alla verkar ha det lite stressigt nu för det var inte så mkt nytt. Det är ju jul...snart.

Jag har inte köpt en enda julklapp...men jag har köpt mig ett par nya stövlar, som jag inte vet om jag har råd med. Ångest. Jag vill ha dem men jag harinte kollat saldot än på kontot......vill inte det...
Ska nog ta å köpa lite julklappar på nätete så kan man betala i januari istället. Smart va!!!

Jag smsade en av mina bröder å fråga vad han behövde till hemmet då han nyss flyttat hemifrån....Observera att jag går på akassa ersättnig å det blir väl inte ,ånga rik på. Han svarade att han inte visste men kankse en fritös skulle han kunna tänka sig...Hahahahahahaaa

Köket: allt utom golv å tapet är klart. Ska lägga in bilder snart jag lovar. Ska å kollapå tapeter idag å färg till golvet.

Ha det så bra alla.

4 kommentarer:

Blogger lilla mi sa...

Vad rolig du är... det där med pennan hihi, det var ju faktiskt kul. Ja bilder nu tack, kan inte vänta länge till... o föressten såg att du blivit svart i fribban igen :)

kram!

22:22  
Blogger En mammas bekännelser sa...

Jag är inte svart igen. Har tonade rutor på bilen(fjortisvarning på familjebilen)

14:07  
Anonymous vickan sa...

oo vilken pärs att va utan internet...man blir helt handikappad!! Tur att det funkar igen:)

Åh fritös är ingen dum grej...kanske man skulle önska sig en.... att fritera i vanlig kastrull har jag slutat med efter att jag brände ner mitt förra kök... hur ska en stcakrs liten tjej veta att man inte får kasta vatten på brinnande olja i kastrullen?? Tjoff sa det bara så brann det överallt =/

Har ju lärt mig en läxa iallafall :)

Kram på dig!!

14:10  
Anonymous Emma sa...

Nämen kom igen! Jag sa ju åt dig att inte köpa de där stövlarna *S*.
Japp, här är det julstressigt värre även fast jag egentligen inte gör så mycket, men det snurrar dessto mer i huvudet. Julkappar hit och lussbullar dit du vet. Ska bli kul att få se köket! Vi får väl komma på invigningsfika va?
Kram Emma

19:27  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida