måndag, maj 12, 2008

Rapport om F

Har nyss pratat med F som nyss vaknat efter en fyra timmars lång operation. Det har gått bra. Om man kan se nån tur i det här så hade V-ås lasarett besök av en specialist från Holland här som opererade F. Pekfingret var det nerv skador å¨det hade gått att laga, även lill fingret.
Men sen var det lång fingret å ring fingret som var värst.
Det var båda senorna på lång fingret som var av å alla nerver. De tror att han kommer att få tillbaka 60% känsel i det.
Ring fingrets ena sena samt alla nerver var av, men det hade gått bra där med.

Nu ska vi åka å hälsa på honom. G å T ville köpa en varsinn bukett till honom så T har köp gula rosr å G valde en rea bukett för en tia. Ni kan ju tänka själva hur den såg ut, men det var den han ville ge sin pappa så.

2 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Näe har Fredrik "gjort en Carl"...fast värre...Carl hade sågat ner i pekfingret och långfingret...men det gick att bara sy ihop och han fick full rörlighet. Stackars stackars Fredrik och dig med för du får ju räkna med att göra mkt länge...hrm..det var nästan så att man blev irriterad när han körde med en...åh jag har så ont...i veckor...otur för er! Hälsa Fredrik att han inte är ensam om att klanta sig..Carl gjorde exakt samma grej...sista listen...och det var fredag den 13:e...
kram på er

18:03  
Blogger Mammatrollet sa...

Stackars F och er! Vilken chock det måste ha varit för dig också! Tycker du hanterade det jättebra och hämta barnen och köra racerbil utan att krocka. Fyra timmar var en låång operation. Vilken tur med specialist alltså mitt i strejken o allt. Hälsa F och hoppas han inte har ont.

18:16  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida