måndag, juni 29, 2009

Helgen

I helgen var vi på precamp.
För att checka läget med nya husvagnen. Vill inte vara 50mil hemifrån på semestern för att upptäcka att toan inte funkar eller nåt annat livsviktigt.
Men den funka. Så bra att F var tvungen att gå å tömma den.
Här varnas känsliga läsare. Äcklig information kan förekomma.
I en husvagn kissar å bajsar man i en sk kassett Det är en fin toastol som man gör sina behov i. Sen när man är klar så vrider man på ett reglage för att öppna en lucka. Då hamnar kiss å bajs ner i en kassett som man sedan kan gå å tömma i latrin tömning i ett servicehus.
Detta gjorde F UTAN att berätta för barnen.
Under dessa minuter som F är borta blir G akut bajsnödig. Han springer in i husvagnen å på toa. Gör det man gör när man sitter på en toa. Här hade det kunna räddas, men G vrider på reglaget, luckan öppnas å bajs å kiss å papper åker ner i kassetten.....om det hade funnits någon kassett där. Nu gjorde inte det så allt hammnar i utrymmet där man ska skjuta in kassetten. Det är rännor, det är skruvhål, det är massa olika fina skrymslar å vrån där.
F var galen. Jag var galen på att F var galen. G var lättad över att han hann på toa innan han gjorde på sig. Fd kollegan var äcklad. Hon +familj satt å åt lunch några meter därifrån.
Det vara bara att trä på plastpåsar på händerna å börja mocka.

F säger att det är slut bajsat inne på husvagnstoan nu. Men då blir han ensam i sommar på turnen. Jag vägrar att sitta i ett bås å höra hur andra plumsar å har sig i grannbåset.

2 kommentarer:

Blogger Anna sa...

Ohahahaha, vad roligt. Hoppas ni får en härlig husvagnssemester.....

18:04  
Blogger Unknown sa...

Hihi...du är en mästare på att få mig och skratta!

Vi var med om nästan samma sak. Första gången vi eller rättare sagt P tömde toan så låg där en fin liten skrumpen, torkad korv UNDER själva kassetten. Och detta var från FÖRRA ägaren. Tur att det inte varit löst från början!

Snart ses vi! Kram

20:44  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida