måndag, november 26, 2007

Måndag = blääääää

Vad är bättre att börja en måndagmorgon med än att försova sig???
Jag fattar inte hur man tänker då man stänger av klockan efter att snozat alldeles för länge i tron om att man ska bara vila nån minut till, sen gå upp.
Var på jobbet en timme sent.
Jag har två barn som INTE kan rubba sina morgon rutiner, det ska kollas på tre program på barnkanlen , det ska kläs på i viss ordning, T ska stå å strula med att strumporna sitter fel, hon vill ha en klänning, hon vill ha sina vingarna på sig så det inte går att klä på sig jackan....ja gu vet allt. Struligare unge får man leta efter.

Y fyllde år i lördags. Då måste man ha fest. Japp så är det. Fyller man på en lördag så måste man ha fest. Så där var vi, ett gäng 30 plusare som blev fulla å spela Sanning eller konsekvens(utan möjligheten att ta konsekvens, man vill ju inte ha ångest dan efter) Så nu sitter jag här med så mycket information som jag inte vill ha. Det var inge bra spel det där som jag gav henne i present.

Sitter å kollar på vimmelbilder från Blue moon bar från i lördags å där är vi....men för i helvete, kan de vara schyssta å retushera bilderna INNAN de lägger ut dom. De måste väl fatta att man inte vill ha en bild på sig som ser ut som om man har 30 hakor. Vad är det frågan om. Så mycket som jag stått å tränat på poser framför spegeln borde väl veta bättre att man 1; drar in magen å ut med tuttarna, 2; sträcker på halsen så alla hakor ser ut att försvinna 3; inte tillåta nån att ta bilder på min profil.
Han gjorde inte ett rätt den där fotogarfen.(å inte jag heller)

1 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Jag tycker du är vacker!!!;-) ....hahaha....det var ett roligt spel!!!!

14:21  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida